Fear drives faith.

där solen aldrig går ner andas din kärlek liv i mig. jag blandar ner vitt från tre apor i mina shakes för att överleva regnet. du sa att ”livet börjar snart”. jag hade missat det. din kärlek gör min skugga större, mina misstag tydligare. lika billigt som folköl säljer jag min själ och finner mig bunden i samma rep som höll mig som ung. utan tvekan tar jag mig hit igen för jag har förälskat mig i bojorna som håller mig fast. du håller fram din hand. jag ser den. vänder bort min blick. skammen bryter ner varje fiber av min kropp. du finns kvar. din kärlek dör aldrig. hjälp mig hitta hem igen.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>