My Incredible Talent For Misfortune.

I can feel you start to pull away
When I’m going insane

Måndag, ny vecka, nya möjligheter ey? Känns som jag sökt 100 jobb den senaste veckan men om jag egentligen tänker efter så ligger jag kanske runt 8 stycken. 3 ställen har lovat att höra av sig i veckan. Sen vet man ju hur det kan sluta, de säger att de ska höra av sig men gör det aldrig. Men man lever på hoppet eller?

För att dela med mig av mitt otroligt intressanta liv har jag hunnit med en sväng på gymmet idag och mår bara såååååå himla bra av det. Eftersom mitt liv mer eller mindre känns som tornado just nu är det svårt att hitta tid till träningen. Men med planering har jag i alla fall tänkt hinna med att gymma imorgon och på fredag, värt för er att anteckna mina vänner.

Ikväll har jag sänkt 2 energidrickor och spelat Lol med 2 gamla favoriter, Daniel och Tip. Eftersom verkligheten var lite jobbigare än vanligt idag var det skönt med två pelare som fick mig att skratta så jag fick ont i magen. Snart dags att ragga mig en känga av Jon blund och Good Charlotte håller mig sällskap. Egentligen är jag sjukt kissnödig men orkar inte gå upp. Allt är som vanligt, typ. Fast upp och ner, ut och in.

Over and out / Peach

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>